Tuesday, April 20, 2010

kenapa kan..

Kenapa kan..

Aku macam selalu serabut seorang diri lately ni..

Aku macam rasa KL Twin Towers ni macam asek goyang2 je..

Aku macam blur je sekarang ni..

Aku da jarang gila dapat time nak chillex & merapu2 kt blog tak famous aku ni..

Aku da xde topic nak tulis & share kt blog aku..

Most of my life is made up of my work da skrg ni.. & its not fun pun blog about work

And my friends dah datang haha menceceh laytah!

5 comments:

ururules said...

right. u need to spend more time untuk activities after work hour. then blog aboot it.

a piece of me said...

so nk cakap pasal kerja aku pulak ke?hahahhahahaha

eVy-D-YaNa said...

sis, hepy besday!~ ;)

rijaluddin said...

besday ke? happy besday

Admin said...

best nya T.T
tak pernah lg kena celebrate mcm ni
eh.
pernah.
haha
tp xla sampai 11++ presents!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...