Thursday, May 6, 2010

macam wtf tak?

Ada lah suatu hari hari itu. Saya rasa pissed off sangat. Tak ada lah sangat. Tapi macam nak terkeluar wtf juga lah. Macam "apa masalah kau wey!". Begitu lah. Tapi saya cool la.

Al kisah nya begini. Saya balik dari pejabat sedikit lewat hari itu. Agak pukul 9 malam baru saya terpacul di tingkat bawah lif apartmen saya. Bila lif datang, saya pun masuk. Di dalam lif tersebut ada 2 lagi lelaki lain. Saya pun tekan tingkat saya. 12. Lelaki A tekan 8. Lelaki B tekan 9 sambil masing merenung butang2 lif itu. Mungkin dia lupa tingkat mana dia nak pergi.

Sediki lagi nak tiba tingkat 8, die tekan juga secara perlahan2.. Butang 10.. Butang 11.. Saya pun tengok sahaja..

Ting! Tingkat 8. & kedua dua lelaki A dan B keluar.

Macam wtf tak?

12 comments:

Angel said...

As. ta. ga! Kalo sa, sa masuk rumah, tutup pintu, p bilik, tekap muka d bnatal n jerit kuat2!

nukman said...

kalau dia trn tingkat 3 pastu tekan butang 4-11, still wtf lg ke?haha

CaRBoNKiD said...

erm...mungkin derang tgok muke minah nie cam best jer kalo derang buli...
hehehehe...cian kat izza...
asyik kene buli jer~~~

reece_max said...

haha...ade kah mereka sahabat2 afrika yg slalu berkeliaran d ctu?
ok lg...ak nek lif smpai lvl 9 br prasan xtekan button lvl 7..

ururules said...

mungkin dia turun tingkat 8.. lari naik tangga [they sure have enuf time to follow kan as u stop at 3 more levels] sampai tingkat 12.. jenguk u keluar lif and rumah mane..?

tapi nih conspiracy theory je.. lol.. better put extra locks..

CaRBoNKiD said...

ayoyoyo~~~
izza macam artis lak kene skodeng2...
haa...after this izza need to checklah sume bilik2 yg ada kat rumah dia...tkot ada camera~~

Charlz said...

hahhahahahahahha!!!!! omg~ such childish people, i'm amused!!

AlexAlabasta said...

Ade adegan jadik The Hulk tak?

drum kit said...

Agak wtf jugak lah! Haha!

CaRBoNKiD said...

Nyamouq~~~!!!

SuRayA^i. said...

sgt wtf! -.-"

izza` said...

kikiki kelakar kn? sengal je. i x rasa di stalk. nor rasa kena buli. tp i rasa cm apeke bodoh org ni ugh! xde kesedaran sivik lansung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...