Tuesday, September 29, 2009

Kad Raya paling Special

As I got home (in Sabah), I saw a kad raya addressed to me.

wait. whats that cop about? *Jabatan Penjara* Pulau Pinang Malaysia ?


isi kandungan yg membuat ku "err..."


siap ade cop nih kt blkg sampul

Konfius. Sejak bila aku ade kawan dalam penjara nieh?


Anyways. Sekarang ni Kak Syikin & I tengah galak main inih kt rumah. Penat2 balik office tu, boleh jugak kami joget smpai tengah malam haha. Esoknye g office mcm zombie haha. Tapi pape pon Kak Syikin jugak lagi excited haha dan terror la hehe aku mmg ade masalah koordinasi.

yaa inilah tikar joget atau Dance Mat yg daku beli dari bestfriend ku Saa! maaseh Saa~ suke suke!


Sprot (apenih?) * Thin * Health * Weight Loss (mwahahaha)

sekian terima kasih. sila sambung kerja semua.

14 comments:

syaima' said...

secret admirer ke yg bg kad raya tu? mana dia dpat alamatmu? -scary-

John Emmanuel Edmund said...

wow your going to lose weight?? hehe..

HafizAizuddin said...

kem salam kat Mohamad Yusoff bin Kamal (41-08-01653).

Ahaks, Bole tahan gak ayat mamat tuh..
"...Namum sesungguhnya aku perlukan seumur hidupku utk me-lupakan mu..."

SyaPooh said...

hahaha...izza...
aku tengange bece card mamat tuh..huhu
dahsyat btl izza ni skali da ade admirer :p
aku rse die dpt alamat tu sumwhere drp magazine mungkin...

fullmark87 said...

seriously...dari penjara tuh dia hantar...aku rasa dia masuk penjara sbb 'stalking' ko la... :P

mashimarossa said...

ha ha giller lah!
Izza ade stalker dari alam penjara!!!
ngaha

adeh adeh typo di kotak tuh mmg x boleh dielakkan lah izaa..
sprot=sport

minta maaf customers~ T_T"

Jo said...

horror 0_o!!

Hannah said...

penjara.. uhuh~ oke.. scary tp still cun dpt kad raye! ehee..

ururules said...

inmate ke pak gad penjara yg bagi?

Achan Sinclair said...

Hahahaha...memang menarik!! Kenapa dia anta kad ke fasha sandha ke liyana jasmay ke. Femes ko izza..

ohh yaa..dah boleh suruh ayah ko memperteguhkan sistem sekuriti rumah ko..

firdausMohamad said...

selamat hari raya~

:D

atex said...

haha! amatla saiko~~

seyes mampu bwat aku gelak terbahak2 n berguling2~

Jar said...

wahahahahahaha.... pasni ade la kot lagu cinta tiga segi version 2. lol

anzec said...

dancemat memang menarik. tp ade bbrape org x bg aku maen r... isk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...