Sunday, August 2, 2009

Dia yang Setia

just a random post.

Malam ni. Sy pulun isi segala borang2 employment tuh. Just as Charles had warned me, filling up the forms were hideous! & irritating! repeatedly writing ur name, IC, address! ugh.. Smpai terpaksa conquer seluruh meja makan kat rumah tu untuk keselesaan meng-arrange & menulis. I spent like one n a half hour kot. probably more. I didnt watch the time.

Pun walau bagaimana itu, sy tetap rasa terhibur. Sebab apa? Sebab ada teman sejati yg meneman (dan menyebok, dan mengganggu) sepanjang masa~ Dia sgt sweet oke. Dia tengok je saye menulis. Walopn dia suka men Diva atas meja tu. Kkdang dia tak puas hati tak kena layan, dia mula la kacau pen sy yg bergerak2, tgh pakai kan. Pastu suka suki nak jugak baring atas borang2 sy yg banyak tuh. Tak ke mengada2? mengada2 kan?

Dia yg sy maksudkan ialah..

Dia ni lah. Sana org buat kerja, sana jugak la dia nak tido. Dah la org tgh serabut. (-_-!)


Tak puas hati tak dilayan, mula la kacau pen orang.


Lama dia menggedik. & teman la. Sampai tertido2. Suwiit jek~ :)


Tak lupa juga c genit seketul nih yg jumpa hobby gedik baru. Dia sgt suka rack ni. Seharian duduk & tido dlm tuh. nasib x berak dlm tuh gak.


Last but not least, Big Momma. Cian die penat angkat baby dlm perut.
note: contengan liquid paper pada kaki meja itu mmg kerja sy. worgh lama nye meja nih! dr i umo 3 4 tahun kot!


Btw. Terpikir gak. Probly kucing I sedey sbb I'm going to leave the house to work in KL. Sbb tu asyik nak halang I isi borang2 tuh (ceh ceh). Oh n also, die ade wat something yg mcm buat i terharu gak la. tah cane, boleh pulak gugur misai die. atas my purse lak tu. I kept it in my purse then :') (weirdo kah sy buat begini?)

Note: Author is now under medication - tambah darah. In preparation for medical checkup soon. LOL! blood pressure asek low je. adoih..

11 comments:

Charlz said...

a highly amusing post XP kikiki comella ur kucengs.. liquid paper scribble tu y x do sumtn about it.. google la for the pelarut :P

izza` said...

takperla. sentimental value XD

oyenks said...

teringat dulu kuceng yg selalu temankan aku buat kerje umah
tatkala aku sidai kain die sibuk ikut main kat tepi2 tiang kain penyidai tuh
tapi
kucing tu dah kene buang
huk3~

izza` said...

ngu. oyen. cdeyh je bace statement last tu. isk.. kene buang.. ke dlm tong sampah ke ape? wuwuw.. dok KL kalo dok apartmen xpat bela kucing. ala... T_T

are D said...

izza gila kucing.
mbha, karaja suda ko aaa. aiseymen. kmi urang ada 5 bulan lg ni.
mbha, mana tau aku keburingan, aku g kl, pau ko nando's. bley?
klu inda bley, ready2 la news kucenks ko kena culik.
hoho.
*i know where u live*

>.<

izza` said...

oh dedems. haha. over my dead body b4 u kacau my kucenks! langkah dlu mayat sa d KL, baru ko buli p KK cari kucenks sa. hahaha
wuina demand lgtu nandos. nasi ayam paling murah boleh la. minuman asing2 ok.
XD

are D said...

aduii. nasi ayam ja?
nda class laaa.
haha.
bha, ko karaja suda nanti, restoran kasi idle la ah. biar sa surpass ko. wahahaha. susa ni mo carik ingredient minuman (lari topik)

BadRina said...

izza yang! i thot i was d only cat-freak! join d club dearie~ ;)

izza` said...

LOL! badrina hunny, i've always been a die-hard fan of the club XD

AlexAlabasta said...

Wah~! Comeyl~!

Nway, kongratz naa? All da best~ Me je tak dapat keej lagi, huaaaa~~!!!!

izza` said...

ala kucing biase je. tapi hati mereka cumel. hek hek~ XD

waa. sjak bile nymq pn ber "naa~" ni? mesti bnyk kawan ngn awek thai ni! :P thnk u btw. hope kamu juge cpat dpt keje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...