Sunday, February 14, 2010

Quick Update

Since I've been out of my blog for quite some time - busy lah sangat konon - here's some quick updates la:

1. I'm in Kelantan now. Until Tuesday. Cuti Chinese New Year 4 hari kan (yaaay!) Feeling sad cuz not going back Sabah to celebrate with family, but since our Ah-Ma is on vacation to Japan, takperlah. Mesti tak happening kalau grandma takde time CNY ngee..

2. I just recovered from the nasty coughing & flu I had since.. a month ago? Ughh... X(

3. I'm going on Mount Kinabalu expedition end of this month! On the 25th to be exact. It'll be a 2d 1n climbing, so it'll be the very the super power punya expedition lah. Dah la arrive KK & climb on the same day pergh. So I've been jogging & going to gym (ceh baru sekali p gym) since last week la, konon nak jaga stamina. Tapi balik Kltan ni sure bukan sahaja tak dapat bersenam, malah musnah diet! Duit pun banyak nak habis kat shopping climbing gears ni ugh...

4. I'm so happy in the office sejak last week sebab banyak sangat limau mandarin free. Berkotak2. My theme song for this event is So Happy I Could Die - Lady Gaga. Terlalu gembira sampai sawan sebab makan banyak sgt limau.

5. Kucing Daniel ituh sudah selamat di dagang kan kepada Majin. Tahniah pembeli bertuah.

6. Last weekend my parents came by KL. & my mum mintak di bawak shopping kat Tesco. Kelakar tak? Ye Ma I know KK takde Tesco, but why datang KL jauh2 & pegi Supermarket? oh Mama ku.. Pastu borong perabot kat Ikea. Sanggup tuh hangkut balik KK naik flight segala besi2 kayu2 tuh! hahaha adoiya.. Layan je la..

7. Saya sudah mengantuk...

Happy Chinese New Year! Gong Xi Fa Chai! ngaaauuummm~~ (tiger2!)

3 comments:

daju said...

izzaa..

happy CNY..bile balek kelantan what i like most is the food...heheh..

bestnye nk naik gunung kinabalu..hebat2..all the best..izza fit boleh punye..

love the limau mandarin too..am thinking buying a box ltak kt rumah..if org bg kt office je terus makan tu..non-stop..

have a great long weekend..and am stuck in miri..huhu

Charlz said...

u pun da blog using this Tun format?? :P hihihi~

izza` said...

Dajuu~ i super lah love limau mandarin! mainly sbb its easy to be kopek-ed hahaha! & yes, food kt kltn mmg superb! izza fit? that doesnt sound right. haha!

Chz! Tun's format? tatawuu.. never visited Chedet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...