Sunday, March 21, 2010

Sejak Dia Ada...

Dulu...
Kau lah teman setia ku, setiap malam. Setiap malam. Walaupun aku penat balik dari office bersesak mencium ketiak orang dalam LRT, aku pasti belai kau malam malam. Kau kan dendangkan aku lagu2 sambil aku iron atau lipat baju, mahupun mekap2 before tido. Berserta teman setia mu, Celcom Broadband, aku akan online chatting dan ber facebook ber jam2. Kalau weekend takyah cakap la. Memang kita bagaikan on honeymoon. Mau tak keluar bilik aku bermesra dengan kau.
Dulu...
Kau umpama nyawa ku bila keluar dari rumah. Sehari tanpa mu bagai tak lengkap hidupku. Kau sentiasa depan mata ku. Tak akan aku lepaskan kau dari pandanganku. Kau masih putih suci dan sexy si hati ku walaupun dah terjatuh terhempas pelbagai kali dan bercalar balar. Maafkan aku oh E66. Hayatmu baru setahun jagung. Namun aerial untuk GPS mu sudah tercabut dan kos untuk membaiki seketul itu mencecah RM250 *carut*.
Maafkan aku...
Aku telah memilih dia...
Dia... Teman Mesra terbaru ku. Blackberry Bold 2 (9700). Ya. Dia lah kekasih baru ku. We're inseperable now.
.
.
.
Ockay enough with the crap la kaan. So. Sejak I got my BB. Memang my laptop & other hp tu dah jadi anak tiri la. Since I got everything I used to use my laptop for (instant messanging, facebook-ing, websurfing yadayadayadayawn) in my BB, I practically used my laptop only on weekends! Shiaan laptop I. E66 takyah cakap la. Tak cukup ngan tercampak sana sini, I tot I would stil keep it for sake of Garmin GPS. But crap, aerial dia tercabut dah pulak because cemana tah aritu I terjatuhkan, and since then dah jadi mcm alat music, boleh buat music salsa ngan my hp dah - ada something loose in it la.
So. Itu je nak menceceh. Saya ada anak tiri 2 ketul. & my BB is my new anak emas. Sekian.

3 comments:

AlexAlabasta said...

Unfaithful~

Charlz said...

Ecececcecece~ one post dedicated for BB!!! :D

izza` said...

oh well. life goes on. hehe.

ala chz, kasi chance la. u pn salu show off ur iphoney hekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...