Tuesday, November 10, 2009

About Housemates

So its official.

Tuesday is Housemates Day!

why?

1. its the only day when the 3 of us would put aside any others events/dates, just to go back home early

2. its the only day all 3 of us will go back from the office at the same time, riding the LRT together

tak tau kenapa harini mcm excited sgt, dlm sesak2 LRT ptg tu (tapi ktorg dpat seat lpas station Setiawangsa), kami dgn x tau malu nye ambik self-portrait pic - credit to Deliza's hp haha

3. most importantly.. its PASAR MALAM day!

tengok 3 minah tak senonoh ni. naik je kereta, lock pintu, makan ice cream goreng dulu! *excited nih excited!*

Oh oh I love the offerings from pasar malam! macham2! murah lak tuh. maka kami org bujang nak berjimat nih mmg suke lah! oh sgt rindu dgn pasar malam kat Taman Maju every Rabu tuh. Berduyun2 budak UTP & UiTM Seri Iskandar pergi cuci mata beli food. dan kadang2 tudung. dan rubic. dan pencil box. dan getah ikat rambut. dan tepung gomak. dan macam2 lagi lah!

So. Iyea people. Jangan ajak saye date hari Selasa, bcos its my Housemates Day! oh & every Rabu saya ade commitment to my division - the so-called Retail Club, where we have evening jogs every Wed after office dkat KLCC Park tuh. So. Iyea, jgn ajak saye date hari Rabu jugak. Hari2 lain boleh consider (ceh ceh!) :p

Oh & btw.

Good Luck my fellow UTPians! for your FINAL finals.
especially the Engineers of Batch Jan'05 - cheers! You're graduating! :D

Especially again to my ex-housemates yg hot, house V5K-T4 - how I miss spending the ribut final exams dengan korg :( walaupun kite tak sama course semua, tapi itulah yg buat friendship kite lagi colorful kan? miss you girls~` xoxo

2 comments:

mashimarossa said...

Eh babe? Anies bagi ke heboh2 pasal majlis tuh?

fullmark87 said...

kalo join jogs kat KLCC tuh leh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...