Friday, November 27, 2009

Harap Maklum

Sila maklum bahawa apabilasanya saya sedang berasa sedih dan/atau marah, saya tidak mem belog. Tapi macam pernah jugak kan? Hurm. If I'm blogging it out tuh, means I'm over it la biasanya.

Kenapa saya tak mem belog bila emo? Sebab saya tak nak ter maki hamun orang dalam belog saya. Saya tak mahu ada yg terasa hati - walaupun mungkin saya tak state the name. Saya tak mahu mengadu domba. Saya tak suka orang kesian / simpati pada saya. Dan rasanya the ultimate reason is simply because tak ada mood nak menulis bila ngah emo tuh.

Maka. Tuan2 & Puan2 boleh lah faham kenapa saya tidak mem belog for the past (almost) 3 weeks kot. Ada lah tuh. Hmm.. Sedih.. Tapi nak buat macam mana.. :(

sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih. sedih!

Demikian lah kisah sedih saya. Harap Maklum.

nota kaki: susahnye hati tak boleh luah kesedihan ini huhu

6 comments:

syaima' said...

ni kenapa ni. story2. if u want lah, i'll be there for u as u always be there for me. ecehwah.

apa pun. cheer up k~

syg idja~

John Emmanuel Edmund said...

hey girl,

cheer up.. u can talk it out.. it nothing to get upset about(i think i know what your upset about, i could be wrong).. :D

oYaMa said...

cik izza..jgn sedih sgt2..

u have gud friends around u..tell them..and they will listen to it.. sure u will feel better.. :)

daju said...

haiyaa izza why sedih2..
u always look happy to me..
esok kite comm2..provided not bz..

eyh i link ur blog to mine ok..

izza` said...

waah. terharu btol bace comment korg :') not to forget those yg personally pm & sms i tny. tq tq. its nothing big pun la. i just cant let it out here cuz its about a friend, yg i syg jgk, but she did something yg wat i cdey. huhu. itu aje. sila jgn terasa la sape2 :)

mashimarossa said...

pasal saye ke?
saye yang tergelakkan awak sebab awak cakap "Gunung 7" instead of "Bukit 7" tu??

kih kih

cheer up Za~
Smile...it keeps people wondering~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...